Danmark mangler ikke arbejdskraft

I forbindelse med et debat på en snart nedlagt debat-side, skrev jeg om mangel på arbejdskraft i Danmark, som i alt for mange tilfælde har medført at udlændinge er kommet hertil for at presse vores arbejdsmarkedet på løn og social vilkår.

Danmark mangler ikke arbejdskraft:

Folk vil gerne i arbejde og det er klar at har man specifikke krav må man som virksomhed nogengange oplære de ledige, men det er virksomhederne ikke parate til.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/paradoks-firmaer-mangler-it-medarbejdere-men-hyrer-ikke-steffan-som-laerling

Vi får som sagt mange ledige igennem vores aktiveringsvirksomhed og vi stiller store krav til dem. Nogle klarer det ikke, men vi ser det på den måde at vi ved at sortere nogle fra skåner virksomhederne fra at få medarbejdere som alligevel ikke ville kunne holde til presset. Vi bruger blandt andet opvaskebaljemetoden til at sortere de svage fra som vi ved er en stor udfordring for mange der i alt for mange år har været fastlåst i og holdt tilbage af et billede af hvad de reelt kan. Metoden kan man læse om herunder.

https://ekstrabladet.dk/nationen/article4130879.ece

Hvad vi ikke forstår er at I som skatteborgere betaler for at få udført personlighedsudvikling i firmaer som vores og stadig fastholder at der ingen ledige er på trods af at dem som ikke begår selvmord eller bliver indlagt, kommer ud på den anden side. Hvorfor?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri