GDPR i andre lande

Nu er det sådan at EU er alle mod alle. Lande som Irland har lavet skatteaftaler og en del vil simpelthen lade som om at GDPR ikke eksisterer ved at underbemande deres datatilsyn. EU vil ligge sag an imod dem og de vil trække den i mange år ganske som det er sket på skatteområdet siden at de først IT-firmaer faldt over Irland i starten af 90'erne og fandt helle der.

Hvis man lægger denne kontrol under arbejdstilsynet, så skal bare et land lade tingene sejle og så er der frit spil for social dumping. Det vil ske - det lover jeg.

Derfor er det eneste alternativ til civile som sætter udenlandske varevogne og skurvogne som beboes af udlændinge i brand en hård politi-indsats så alle biler med udenlandsk nummerplader stoppes indtil de synes at der for besværligt at arbejde i Danmark. Måske vil det nye over-bureaukraktiske registreringssystem som man kan læse om på varebilskrav.dk dæmpe fornøjelsen da selv leaset værktøj i varebilet er nok til at ingen tør køre varebilen i frygt for bøder, men vi ved det ikke endnu.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri