Igen sex på en institution

En 46 årig mand på en Nordjysk institution er anklaget for at have haft sex med en pige på 14 jævnfør Ekstra-Bladet. En handling som ville kræve "individuel bedømmelse" hvis det var en barnebrud som var kommet til Danmark med sin mand på grund af vores manglende udtræden af en FN konvention, men nok om det. Det er der nogen andre som sikkert skriver om.

Ansat tiltalt for samlejer med 14-årig på institution (Ekstra-Bladet)

Nej. Det som bekymrer mig er vores holdning til mindreårige anbragte. Det er som om at de halvt bærer egen skyld. F.eks. fik en mand til opgave at holde en pige afskåret fra omverdenen på Læsø. Han havde sex med pigen og straffen blev 60 dages fængsel som Landsretten gjorde betinget.

Sexdom blev gjort betinget (TV2 Nord)

For at sammenligne de 60 dage med noget, så krævede en anklager 60 dages fængsel for bare at dele en sex-video da det var en ikke-anbragt pige som det gik ud over. Pigen boede her i Nordsjælland og tilhørte måske det bedre borgerskab.

Anklager: Deling af sexvideo til 34 personer skal give 60 dage (TV2 Lorry)

Hvorfor ser vi stadig ned på anbragte børn? Jeg ved fra min omgang med det kommunale system som frivillig bisidder at mange anmeldelser som fører til anbringelse mens sagen undersøges skyldes simple ting som nabo-stridigheder, modklager når forældre klager over mobning i skolen osv. Anbringelser i Danmark er tilfældige baseret på sagsbehandlere og størrelsen på kommunekassen på anbringelsestidspunktet. Flere børn anbringes først på året end sidst på året, hvor kassen er ved at være tom.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri