Nogle faggrupper er presset på grund af egne regler og dårlig planlægning

Nu arbejder jeg med at få folk igang igen. Mange viser sig at lide af sygdomme og vi har også mistet klienter fordi de har taget livet af sig, men nok om det.

Læger og sygeplejersker: Problemet er her at Danmark påtager sig at uddanne disse grupper for hele Norden. Dem som vi uddanner bliver for en stor del ikke i landet, så vi vil altid mangle. Havde vi ikke de udenlandske studerende som klods om benet ville manglen være afhjulpet.

Sosu-assistenter: Vi kunne sende rigtige mange ud, men det kan vi ikke fordi man har ændret ufaglært arbejde til faglært arbejde for at spare penge, da sosu-assistenter i praktikperioden ikke skal have fuld løn. I gamle dage kom hjemmehjælpere ind fra gaden og de kunne være i job på 5 minutter.

Taxa-chauffører: Branchen har gjort alt for at begrænse konkurrencen med det offentliges hjælp. Branchen ønsker en mangel og jeg ved at mange forretningsfolk simpelthen har opgivet Danmark fordi logistikken halter og den service der ydes føles som at det er kunderne som er til besvær og de i virkeligheden gjorde chaufførerne en tjeneste ved at blive væk.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri