Nye restriktioner, men der findes værre som dansker

I sin evige higen efter at være på skærmen hele tiden, så kom Statsministeren nu med nye stramninger. Det betyder reelt min virksomheds opløsning. Vi er konsulenter for kommunale sagsbehandlere og de 6 partnere mødes mindst en gang om dagen for at håndtere de daglige problemer. Med de nye regler vil driften af virksomheden overtræde loven. Derfor har vi ringet sammen og sat banken i stævne så vi kan opdele vores virksomhed i 2 med 3 partnere hver.

Da vi også har et stor-rums kontorer fyrer vi 2 medarbejere, da vores arbejde kun vanskelig kan udføres hjemmefra og det skal udføres for at sagsbehandlerne kan aflaste. Vi skal fjerne arbejdsløse fra sagsbehandlerens bord. Vi bliver ansat for et år af gangen. Uanset om de arbejdsløse finder arbejde, bliver sat i aktivering, sygemeldes eller simpelt begår selvmord fordi vi presser dem, så er det en succes fordi de så bliver et anden instans problem end dem som køber vores ekspertice.

Det er ganske få som finder rigtigt arbejde. Det skal vi være de første til at indrømme. I et land som Danmark hvor man lader efteruddannelse være op til arbejdsmarkedets parter, så tabes langt de fleste på bordet. KMD fyrer og som en organisation som om nogen er forbundet med kommunerne, så er det ironisk at de leverer arbejde til deres ejeres sagsbehandlere istedet for at efteruddanne dem. Det viser hvor sygt vores system er.

Danmark taber på at lade arbejdsmarkedet parter aftale alt for meget. Staten skulle tage ansvar, men det er vist ikke moderne i en tid, hvor man med den ene hånd beordrer mink slået ihjel og så med den anden siger at det er en opfordring. Ingen har fået erstatning fordi man venter på EU. Jamen med den sammenspiste elitærekaffeklub kan de køre en bløder-medicin strategi. De fleste avlere vil være døde når EU en dag kommer tilbage!

Sådan behandler man mennesker i Danmark anno 2021. Noget andet er at man fortsat accepterer private parkeringfirmaer som Q-Park, Europark / Apcoa og lignende. Men det kan vi alle gøre noget ved. Butikscentrenes tid er forbi. Lige nu er de lukket bortset fra dagligvarebutikkerne og de er presset. Derfor skal vi forbrugere nu stå sammen når pandemien ebber ud og fortsætte med at købe på nettet istedet for i de fysiske butikker indtil de beder parkeringsfirmaerne om at stoppe deres aktivitet hos dem.

Det giver ingen mening at begrænse danskernes bevægelsesfrihed. Ja. Der er mange mennesker i byerne som gerne vil have al færdsel væk fra deres vej, så de kan få butikkerne for sig selv. Ingen diskoteker, ingen barer, ingenting udover Supermarkedet. Jamen så lad os affolke centrum for butikker i det hele taget! Det vil også spare på pendlingen. Ingen butiksejer, ingen ejendomsejer skal leve af parkering. De skal leve af deres grund-forretning fremfor nogle enkelte kunder som måske har den defekt automatisk parkeringsskive.

Politikerne burde faktisk gribe ind og forlange at alle private parkeringspladser udstyres med bom! Så ville bilister vide hvornår de kører ind på et område hvor de risikerer at blive snydt eller overfaldet som det sker for mange. Man skal derfor have kameraer på sig som den fotograf som blev overfaldet af en parkeringsvagt. Uden fotobevis bliver det ofte bilisten som bliver dømt hvilket man kan se ud af de mange avisartikler om påstående overfald på parkeringsvagter. Når borgerne ikke bliver overfaldet, så risikerer de at blive kørt ned. Danmark er ikke et godt sted for almindelige borgere med den slags firmaer i drift.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri