Paludan - en tendens vi har lagt op til

Jeg skrev dette tilbage i 2019 på det snart nedlagt dindebat nu. På det tidspunkt kom Paludan stormende ind i medierne. Jeg var ikke den store fan af hans politiske program, men mange så ham som værende helt forkert på den og det er faktisk farligt selvom ens værdier ikke stemmer overens med manden, for hans ideer kom jo et sted fra. Derfor skrev jeg:

Som det ser ud nu, skal vi bare realisere vores værdier og låse os inde hvis vi ikke har pengene til et privat vagtværn. Et eller andet sted er det ikke et spørgsmål om folks tro, men derimod et spørgsmål som ingen kan svare på. Hvorfor producerer områder som Slagelse Nordby, Motalavej i Korsør, Vollsmose i Odense, Gellerupparken i Århus og senest Bellahøj i København urolige elementer over flere generationer?

Skal vi rive skidtet ned og genopfinde Låsby-Svendsen så de fattige kan blive sendt ud af byen og blive ægte særlinger som man ser i USA hvor de skyder deres hest og ligger sig bag den og begynder at skyde på dig, hvis du forvilder dig ned af deres indkørsel? Så kan byerne blive for de rige og vi kan over tid måske undgå at få gule veste i bybilledet som vi ser det overalt i Europa hvor almindelige mennesker ikke bliver en del af udviklingen.

Paludan ville nok ikke have gjort en forskel, men hans tilstedeværelse ville have sendt et signal om at folk var bekymret. Det er vi nok ikke, hvis vi bare kan betale sig fra at få sat en mur op omkring vores matrikel så vi kan være i fred.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri