Svenskerne vil tvinge ny lovgivning igennem i Danmark

På Internettet er det forskellige steder beskrevet hvordan Danmark måtte sænke alkoholgrænsen i landet fordi vi åbnede Øresundsbroen. Udsigten til at få en masse mennesker over som populært sagt kan blive fulde af at snuse til bremsesporet fra en mælkebil med der tilhørende uheld til følge, gjorde at vi sænkede alkoholgrænsen fra de naturlige 0,8 som man har i lignende kulturer som f.eks. England til 0,5. I mange virksomheder blev fredagsbaren erstattet af emails. Mange kender idag ikke navnet på deres kollegaer - kun deres email-initialer.

Nu vil Sverige så sætte ind overfor Danmark så vi sænker grænsen til 0,2. Det betyder at mange slet ikke vil få gavn af weekenden, da de skal være klar til mandag morgen på skærpede betingelser. I forvejen betragtes en person som taler utydelig eller snøvlet i Sverige som en der taler Dansk.

Burde det ikke være den anden vej rundt. Burde de i Sverige ikke fjerne den skadelige tyggetobak som øger risikoen for kræft i munden betragtelig? Den slags er kommet lettere til Danmark efter broen er kommet til. Vi kan jo ikke gøre for at genetikken på den anden side af sundet ikke er så tilpasset et normalt alkoholindtag.

Kilder:

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri