Syrien er blevet fredelig igen, men...

Landet ser ud til at være kommet til lov og orden under landets præsident bortset fra et stykke mod nord, hvor Tyrkiet er gået ind og på deres vis sørger for at der også er rolig der.

Derfor vil vores udlændinge- og integrationsminister Tesfaye nu undersøge om det ikke er blevet tid til at sende alle hjem igen.

Tesfaye vil have hurtig vurdering af mulig hjemsendelse af syrere (Danmarks Radio)

Rygter vil vide at regeringen i Syrien endda vil yde et lille jordlod nær Nadja til de hjemsendte, hvor de kan dyrke deres eftermæle i fred og ro.

Men som sædvanlig er der kræfter derude som ikke vil Danmark det godt. Nogle husker måske at yderliggående kræfter såede tvivl om ministeriets rapporter som var resultatet af indgående arbejde over flere år, da vi endelig fandt at Eritrea var fredfyldt og sikkert at vende tilbage til. Der har ikke været krige i området, men bare det at en tilfældig blog i udlandet kan fremføre udokumenterede påstande er nogle til at Folketinget kan få kolde fødder, selvom vores embedsmænd har siddet på deres kontor i årevis med analyser af et område og er kommet frem til det modsatte.

Er det ikke hvad vi risikerer at se igen bare med Syrien i fokus istedet for Eritrea?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri