Virksomheder som hopper på BLM bølgen

Mange virksomheder ser chancen til at give et lille slag for BLM sagen bare fordi det er det man gør. Hvad mener I om dette?

Senest har Ford i USA besluttet at den nye Ford Bronco skal frigives til markedet på den samme dag som O.J. Simpson. Mange ældre vil kunne huske da han kørte ned at motorvejen i frustration over at racistiske betjente havde besluttet sig at sigte ham for mordet på hans eks-kone og en eller anden gold-digger, som hun var flyttet samme med. Han blev frikendt i retten da man undersøgte betjentene for mulige plantning af beviser og deres racistiske fortid.

Senere blev han dog dømt erstatningspligtig i en civil retssag hvor der ikke var stillet krav om reel bevisførelse.

Ford Is Releasing a New Bronco This July — on O.J. Simpson's Birthday (People Magazine)

At Ford vælger at gøre som de gør, er en stor sejr for BLM sagen, da Los Angeles dengang var kendt for at have et politi som så ned på udlændinge, mexicanere og sorte. Nogle husker måske episoden med Rodney King. Der var også en sag med en ung udlandsdansker blev også hårdt dømt for en almindelig bilulykke. Det lykkedes dog udlandsdanskeren at få udvisningsdelen omstødt, men hans mor som offentlig støttede ham mistede sin ejendomshandler forretning på grund af en mystisk politi-sag der først blev droppet da hendes forretning var ødelagt. Han er desværre hvid, men stadig at regne for en udlænding over i USA, så han får nok ikke samme oprejsning som O. J. Simpson nu har fået af Ford bilfabrikken.

Men som skrevet ovenover? Hvad mener I om virksomheder som scorer lette points på BLM sagen? Vil det give bagslag?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri