7 ufattelige hårde år (EU budget)

Det ser ud til at vi har 7 hårde år foran os. Ja. Vi har fået rabat siger Statsministeren, men vil I gå ind og købe et stykke tøj for at få 5-10 procent ekstra rabat, hvis forretningen har sat prisen op med 200 procent kort forinden?

Faktum er at England var et land som bidrog mere end de brugte. I enhver anden forening ville man reducere aktiviteterne med alt det som det frafaldne medlem bidrog med. Her forsætter man med øslen og korruption som EU er så berygtet for. Nu er der igen lande som under finanskrisen viste at det eneste som landenes befolkning var i stand til, var stemme nogle ind som kunne møde op med hånden stukket frem, så befolkningerne kan fortsætte deres dovenskab på vores regning.

Så den danske befolkning som lever under hårdere vilkår end man finder nogensteder på denne klode skal igen yde, så andre kan nyde.

I pakken skulle der jævnfør et oplæg fra Holland være et element af opdragelse. Der er lande i EU som f.eks. Polen og Ungarn der ikke er gamle nok til at bygge et demokratisk system. Polen er en kunstig nation bygget af store dele af tidligere tysk område og nogle dele russisk kultur. At være konge af Polen var typisk en slags amtmandsstilling givet til familiemedlemmer af Zar-familien. Ungarn skulle være et kongerige men på grund af begivenheder efter 1. verdenskrig blev kongeriget i mange år styret af en med titel af admiral i et land uden en flåde. Måske skulle man blandt de lande som regnes som værende børn, der skal lære om demokrati også tælle Tjekkiet som førte nogle skueprocesser mod uskyldige danske unge, som bare var taget til fest i deres land.

Men den budget-aftale som er lagt frem rummer nok pæne ord, men der er ikke nogen reelle konsekvenser. Det minder mest af alt om den holdning man havde til Hitler før 2. verdenskrig. Man giver nogle indrømmelser og sluger nogle kameler, så går det nok godt til sidst.

Det gør det ikke. Vi får ikke de tidligere diktaturer styret af Sovjetunionen forvandlet til reelle demokratier uden at isolere dem som Nord-korea. Hvis de ikke ved at de kan smides ud med få dages varsel, hvorfor skulle de overhovedet lytte til EU?

De burde tie, mens de voksne taler. Det var ikke for sjovt at nu afdøde Mogens Camre foreslog en stemmefordeling baseret på befolkningernes intellekt fremfor befolkningernes størrelse. De er ikke modne til det ansvar, man har givet dem.

Det nuværende budget forlig er en fornærmelse. En fornærmelse mod de mange danskere som trodser vejr og vind. Danskere som kæmper sig skridt for skridt på arbejde som vil udpine dem længe før at de vil opnå pension i en tid hvor pensionsalderen rykker trin for trin til et niveau hvor kun en promille af landets borgere vil opleve dem.

Men fornærmelser har vi efterhånden været så vant til fra EU's side. Hele organisationen er syg og har været syg fra dag 1, men det er desværre det eneste EU's lande har været i stand til at blive enige om.

Hvad mener I om Mette's nye "deal"?

Læs mere om aftalen her: EU-ledere enige om milliarder til coronaramte lande (Danmark Radio)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri