Går Facebook Epsteins ærinde?

Facebook er gået efter en række grupper på deres sociale medier som er gået op i hvilke kendte personer som hyggede sig med de unge piger på Epstein's ø.

Godt hjulpet af det "selvmord", som Epstein kom ud for dannede der sig på nettet en række grupper som satte sig for at gå mod de magthavere som var rodet godt og grundig ind i affæren. Nogle mente at det kunne udvikle sig til et angreb mod den siddende Amerikanske præsident og det fik myndighederne i USA ind i kampen og sammen med Facebook prøver man nu at få lagt låg på den videre efterforskning i hvem vennerne var. Meget belejligt har man fundet en udlænding blandt gæsterne - Prins Andrew fra England - som man så prøver at få de officielle medier til at fokusere på så resten af gæsterne, der kom fra USA kan forsvinde i mørket.

Facebook har derfor lukket over 100 grupper.

Man får det indtryk at Facebook faktisk vogter over at der ikke må ske yderligere offentliggørelse af hvilke medborgere som bærer skyld i den forfærdelige affære udover Epstein og hans veninde.

Skal myndighederne sætte sig så tungt på den fortsatte efterforskning at de får chancen for reelt at omskrive historien?

Kilde: Facebook fjerner sider for opsigtsvækkende konspirationsteori (TV2 Nyhederne)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri