Præsidentvalget 2020

Før valget stillede jeg en række spørgsmål på det nu lukkede dindebat debatforum. Vi har fået svar på det fleste spørgsmål, men jeg har ladet dem stå åben for at forklare hvordan spørgsmålene hobede sig op dengang.

Hvordan er Sleepy Joe/Phony Kamala chancer overfor Trump?

Så har Joe Biden (Sleepy Joe) sat sit hold. Det er blevet Kamala Harris (Phony Kamala).

Mod dem står Trump and Pence som for første gang i sit liv leverede et smil da han fortalte at han skulle møde hans modkandidat til et vælgermøde i Utah, som mest af alt i dag er kendt som det sted hvor man sammen med Missouri fængsler flest børn på såkaldte kostskoler. (Man kan bla. google "Liahona Academy" Virgin og se hvordan eleverne på sådanne kostskoler ser ud)

Men de kæmper også mod Kayne West som måske er skab-republikaner. Han havde møde med Jared Kushner og måske er planen at nappe vælgere fra Sleep Joe mere end at håbe på at Hr. Kardashian bliver præsident. Nogle mener at hans psykiske sygdom er en hæmsko, men vi har haft paranoide præsidenter i fortiden, så det kan jeg godt se stort på.

  • Hvad mener I?
  • Har Sleepy Joe lavet godt valg selvom tonerne mellem ham og den nye vice-præsident kandidat har været så hård at hans egen notater minder ham om at han ikke skal bære nag?
  • Er Hr. Kardashian et reelt alternativ eller blot en stemmesluger?
  • Vil de Amerikanske vælgere overhovedet forlade deres sofa? For dem er det som hvis vi en dag skulle vælge en chef for EU som måtte være mere end en fordrukken sut som vi så fremtil sidste valg i EU-systemet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri