Tvungen vacination - helt i orden?

Regeringen har blandt de mange tiltag vedtaget at man kan tvangsvaccinere Danmarks befolkning, når de finder at vaccinen OK.

Det har bloggere som den tidligere sanger Saseline Sørensen været ude og kalde til debat for. Jeg ved hvor stor de RFID chips som bliver anvendt i Sverige er og de kan ikke være i en vaccine.

Så hvis vi udelader den mere konspiratoriske del, så vil jeg spørge:

Hvem beslutter hvilken vaccine staten autoriserer os til at have i kroppen og kan vi sikre os at lovgivningen sikrer borgerne mod at blive ofre for korruption?

Russerne har stort set allerede en vaccine klar, men nogle påstår at den ikke virker. Vi ved fra mange andre sager at læger her i Danmark hele tiden skal kigges over skulderen for at undgå at medicinalselskaber behandler dem for godt så de kommer på luksusferie hvilket kaldes konferencer med det mål at lægerne udskriver for megen medicin. Statens rådgivere er jo også læger og kunne måske falde for fristelsen ved at anbefale medicin som de er blevet forkælet til at anbefale.

Kan vi blive enige om at grænsen for hvad der kan være nødtvungen i borgernes øjne ser ud til at have rykket sig en del her i 2020?

Hvorfor sikrer man sig så store magtbeføjelser i lovgivningen, hvis man ikke vil gøre brug af den?

Jeg citerer fra: Ministerbeslutning: Nu kan tvangsmetoder tages i brug mod corona (Altinget)

§ 8. For at hindre udbredelse af en alment farlig sygdom kan ministeren for sundhed og forebyggelse efter indstilling fra Sundhedsstyrelsen påbyde, at der skal iværksættes tvangsmæssig vaccination inden for et nærmere afgrænset område eller af en nærmere afgrænset personkreds.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri