SU til udenlandske snyltere: En løsning en gang for alle SU til udenlandske snyltere: En løsning en gang for alle

Flere og flere snylter på vores SU-system. Årsagen er at borgere fra ikke-udviklede lande indenfor EU som har et dårligt skolesystem kan rejse hertil og få SU suppleret med et papir fra gode uddannelsessteder som de så kan rejse hjem med og få et godt job.

SU til udlændinge vokser fortsat trods politisk aftale (TV2 Nyhederne)

Jeg har tænkt over hvordan det kan løses og mener at have fundet en l

øsning som godt nok tager 18 år at få til at virke helt.

Når et barn fødes indbetaler alle forældre 23000 kroner om året til en uddannelsesfond som de får fuld fradrag for. Hver eneste øre!

v

Over 18 år bliver det til 420000 kroner.

De kan så udbetales i den tid som det tager at få en uddannelse. I gymnasiet et mindre beløb. Når det unge menneske erklærer sig færdiguddannet (som skal dokumenteres med eksamensbevis eller lærebrev) så får den unge resten af beløbet udbetalt og kontoen lukkes.

Det skal indfases løbende. Det vil sige at når de første går ud af folkeskolen og skal bruge pengene, så falder det statslige SU og erstattes med penge fra uddannelsesfonden, som er private penge dvs. penge at en udenlandsk studerede skal have med hjemmefra, hvis de vil studere her.

Over tid dvs. om 18 år, er der slet ingen penge at få fra staten for en udlænding og så stopper snylteriet.

18 år for at løse problemet er lang tid, men vi har selv valgt medlemsskabet af EU og må betale prisen for de uretfærdige regler.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri