Hvad med Grønland på sigt?

Grønland valgte denne gang at bevare deres natur fremfor at sælge Uranet i undergrunden til kineserne for nogle rammer bajere.

Men vil de kunne holde Kineserne væk for evigt?

Danmark er klar over at valget af naturen også er valget af vores pengepung i form af bloktilskud. Det er hvad Donald Trump sagde var en dårlig forretning. Uanset hvor uheldigt at Donald Trump præsenterede sin sag, så er faktum at det var næsten lige ved at Kineserne fik lov til at gøre som de har gjort på tværs af Afrika. Betalt landenes små magteliter for at få råstoffer!

Grønland afskiller ikke meget fra lande i Afrika, som ikke har formået at håndtere selvstændighed. Det eneste som har forhindret at de er helt forsumpet, er en hvis forælderrolle håndteret af dansk politi og Sirius-patruljen.

Faktum er at magteliten i Grønland er lille og befolkningen udenfor landets hovedstad som ikke længere hedder Godthåb, men noget lokalt faktisk ikke gider dem og magteliten er ligeglad hvis de kan få rigelig at drikke som "Kongen af Grønland", ansætte familiermedlemmer og venner som en anden Robert Mugabe, hvilket var kritikpunktet af Motzfeldts efterfølger eller få et guldkort til at købe ind med i landets eneste supermarkedet af de våde varer i en sådan grad så kortet bliver overtrukket og hun ikke kunne huske at betale taxachaufføren som kørte hende hjem.

I den forbindelse er det interessant at politiet kan have så meget gang i at arrestere folk for spritkørsel deroppe alt den stund at der ikke er en eneste by som er forbundet med en anden med en vej.

De seneste år har de erstattet danskere med kvalifikationer til at drive virksomheder med folk som er regeringen nær.

Spørgsmålet er om Grønland ikke er en tabt sag for Danmark. Burde vi ikke forbande FN som pålagde Danmark at gøre befolkningen deroppe ulykkelig ved at påtvinge arbejde og ansvar på dem?

Kilder:

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri