Alvorlig trusse mod den danske kultur

En uhellig alliance angriber den danske kultur. I en tid hvor vi mangler unge til håndværkerfagene hvor de typisk starter tidligere end unge som vælger at gå på universitetet vil regeringens støttepartier hæve aldersgrænsen for alkohol så unge ikke længere kan købe øl og vin til at nyde med familie, kollegaer og venner.

Det er et absolut spærrende element i forhold til de unges introduktion på arbejdsmarkedet. I min unge dage hvor jeg skulle skabe økonomi til at studere videre arbejdede jeg i to år som murerarbejdsmand samtidig med at jeg gik på studenterkursus på deltid. I mit hjem var der ikke økonomi til at lave forælderkøb og vi kendte ingen i Københavns ejendomsselskab (siden afviklet) som kunne få en kuvert med en lille sum mod at man kunne komme forrest i køen.

Som nærmest den første ting blev jeg sendt ned til Købmanden efter øk til sjakket og de traditionelle kørnerprikker. Hvor gammel er den joke egentlig? Men det var min introduktion til mine nye kollegaer som jeg holdte kontakten med i mange år efter at jeg forlod faget.

Vi mangler håndværkere og vi står overfor en udfordring i forhold til socialisering efter næsten 2 år med en pandemi. Jeg har også en søn som netop er kommet ud af 3G med følelsen af at der manglede en masse det sidste år. Ja. Faktisk er det som om at 2G og 3G blev slået sammen som et stor langt skoleår. Væk var 18 års festerne? Væk var turen til udlandet og august hvor man tager ud til puttefesterne og gør sig godt i forhold til de nye 1G'ere. Hvordan skal unge som nu forlader ungdomsuddannelserne få et normalt forhold til deres kolleager, hvis de ikke kan socialisere på branchernes normer.

Hvad stiller vi istedet?

Hvis vi ser på 2 kulturer som har valgt at se hele teenageperioden som en stor kriminel periode i de unges liv - Island og USA, så har Island hvor grupper af voksne supplerer politiet i en slags nyreligiøs fatwa, men i modsætning til USA som intet byder de unge, der så vælger diskrete stoffer eller medicin rundhåndet udleveret af lægerne, så har Island investeret massivt i idrætsanlæg.

Hvad kan vi byde de unge? Kan vi gå Islands vej, når vi nu spærer de unges vej til håndværkerfagene og overlader manuelt arbejde til grupper af klamphuggere fra ØstEuropa? Nej. For Danmark har ikke tradition for at satse på idræt. Der er stadig underskud af svømmehaller. Når man ser OL, er der mange sportsgrene, hvor vi kunne have været med, men ikke er det.

Faktum: Vi kan kun tilbyde pisken overfor de unge. Vi kan kun tvinge dem til at tage kontakt til illegale grupper for at få midler til rus, hvor de nu kan gå lovligt ned i supermarkedet. Vi kan kun tvinge dem ud i kriminalitet. Og de unge har brug for at kunne feste. Det er ikke sjovt at blive gammel i Danmark. Vi er Europa's skaffedyr og Europa er afhængig af os. I alt for mange lande indenfor EU kender de ikke til konceptet bestånde af hårdt arbejde. De sætter ikke stolthed i at betale deres skat så deres svage kan forsørges. De rummer simpelhen ikke ånden til at opretholde selveksistens. Derfor vil den nuværende generation og de kommende generationer her i landet være tvunget til at knokle for resten af Europa. Derfor fortjener de unge en ventil som de kan åbne for indtil voksenlivet indfanger dem og de bliver forvandlet til viljeløse skaffedyr.

Når jeg starter med at tale om en uhellig alliance, så taler jeg om at nykristne i stigende grad udnytter deres internationale fælleskaber til at oversvømme de danske medier med købe-forskning omkring alkoholens skadelighed. En skadelighed som selvfølgelig er noget man skal have respekt for, men det passer ikke at nedgangen i trafikdrab alene skyldes at man i USA har hævet aldersgrænsen for alkoholindtag til 21 år, som f.eks. Mothers Against Druken Driving hævder i en undersøgelse hvor de neglicerer brugen af sikkerhedsseler, Airbags og hastighedsbegrænsende foranstaltninger. Sådan købe-undersøgelse hvor man får anerkendte forskere til at skrive under mod penge er blandt andet noget som Teen Challenge, der er aktiv i Danmark, men mest kendt i USA for at drive slavelejre hvor unge har mistet livet fordi reelle sygdomme ikke kan bedes væk, men kræver behandling på hospitaler som de holder de unge i lejrene væk fra.

Men anden part i den danske debat er dem som ønsker at de unge som ikke vil integreres i det normale Danmark grundet deres tro, skal være den ny normal. Men danske unge skal ikke rejse til mellemøsten og kæmpe for lyssky organisationer, hvilket mange har gjort fordi de har følt sig udenfor. Lige nu er det heldigvis et fåtal, som har gjort det, men hvad kan der ikke ske, hvis alle unge istedet for at socialisere og hygge sig, sidder ensomt og tager den ene radikale video ind efter den anden?

Unge i Danmark skal ikke tvinges væk fra deres etniske og kulturelle arv. De skal have lov til at omfavne hinandens forskelligheder når de sidder stille og rolig imens de nyder nogle øl eller glas vin. Unge med andre baggrunde skal være velkomne, hvis de vil hygge og vil andres selskab. Hvis de holdes tilbage med social kontrol, skal vores myndigheder gribe ind.

For unge uanset deres baggrund mangles i danske håndværksvirksomheder. Nogle skal hente øl til sjakket så de selv kan blive mentorer for kommende generationer af unge som vil hente øl til dem.

Jeg er virkelig alvorligt bekymret over denne uhellige alliances angreb på vores kultur. Det er dine og mine børns fremtid, deres muligheder i livet som er under angreb. Hvad mener I?

Kilder:

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri