Er Obama stadig præsident i det skjulte (konspirationsteori på nettet)?

Nej. Det er han ikke.

Biden følger den politik han altid har ønsket sig, men som han selvfølgelig ikke gik til valg på da den var uspiselig venstreorienteret for flertallet. Men USA er i chok over den bølge af mord og vold som blev legitim lige så snart at voldsudøverne sagde at de var imod Trump, derfor glider hans lovgivning igennem.

Jeg vil vende det på den måde. Obama var en stor taler, han gjorde sig godt på TV, men var han en stor præsident? Nej. Nogle trak i trådene og udførte det hårde arbejde i maskinrummet og det tror jeg at Biden gjorde. Blot husk når han var ude på egen hånd som ved COP15. Slog han igennem der? Nej. Det gjorde han ikke.

Kina fik tid til at føre sig frem. Europa udnyttede fordelagtige skatteregler. Jobs flød til Mexico - et land som satte sig tilbage i stolen og vendte det blinde øje til at stofferne flød over grænsen til USA.

Trump satte fokus på de urimelige toldregler. Han satte fokus på Kina, som er farligere end Rusland for tiden, idet deres evne til at købe råstoffer verdenen over for småpenge er uden sammenligning. Bare se på Grønland. En kasse bajere og så kører det med hensyn til at hente Uran.

Kina's Grønlandseventyr fik Trump sat foden ned for og Biden er ikke dum, selvom hans alder er så fremskreden at han burde holde sig til skriftlige beskeder og sende sin Vice-præsident i byen istedet. Så selvfølgelig fortsætter Biden hvor Trump stoppede på en række områder.

Hvad han ikke kan gøre noget ved, er de indenlandske forhold. Landet er splittet og hvem ville ikke være det med den styreform? Hvis vi her i Danmark blev styret 100 procent af EU så ville al respekt for demokratiet falde bort og vi vil opleve politik som noget fjernt som ikke er for os, men over os.

Så nej. Obama spiller golf. Han er pensionist. Biden styrer hvis hans respirator kan holde ham igang. Ellers kommer Kamela til og så er verden rigtig på glatis.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri