Fattige jages ud af byerne

Der er kræfter i Folketinget som har set hvad faren er ved at have lavindkomstgrupper koncentreret i byerne. Øget kriminalitet og udgifter for byerne. Så hellere boliger uden opholdspligt, så man kan få rige udlændinge ind så der måske falder nogle lunser af, når de er her og bruger nogle penge.

Fattige skal bo på landet. Lejeboliger i byerne skal være ejerboliger. Man rev hele Einer Jensen Vænge ned på Frederiksberg som var hyggelige små rækkehuse med have fordi det var en fornærmelse at fattige fik have blot fordi de stod forrest i boligkøen når folk på en anden gade måtte betale millioner for at få det samme.

Man kan mene hvad man vil om Frederiksberg Kommune, men faktum er at folk i ghettoerne vil få et liv med frisk luft i ejendomme i Låsby-Svendsen kvalitet ude på landet og de børn som kva deres sociale arv vil ende i et bandemiljø vil undgå det fordi der er langt til andre potentielle bandemedlemmer ude på landet.

Vi andre kan hjælpe dem ved at presse EU til at smide Polen og Ungarn ud efterfulgt af andre stater østpå kun kom med i EU på de vestlige landes nåde uden at forstå deres plads.

Så vil de ude på landet kunne blive håndværkere, burgerflippere eller hvis livet går galt SOSU assistenter uden konkurrence østfra.

Men byerne tilhører de rige. Sådan er det i udlandet og sådan vil det også blive i Danmark.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri