Nationalistiske Svenskere har ikke glemt krigen mod Snaphanerne

Aldrig så snart er påsken over før nationale Svenskere sætter ind mod dem, der fordansker deres land. Flere danske bilister er blevet udsat for angreb med sten. Frygten er at en konflikt som over årene har medført 400 års krig kan blusse op igen. Tanken er fjern for os her i landet, men vi troede alle at Rusland ikke ville være så tåbelige at angribe Ukranie, så intet kan efterhånden udelukkes. Faktum er at man har haft love som forbød danskhed. Spørgsmålet er om landets regering vil følge Folkestemningen og genindføre dem.

Skåne er gammel dansk land. Ingen danskere går rundt med en lille Israeler i maven og vil hævde at Skåne skal tilbage til Danmark selvom vi levede der før. Faktisk var udenlandske lande skyld i at vi mistede det efter at vi gav Svenskerne bank i den Skånske krig.

Selvom vi havde indtaget en stor del af Skåne under den Skånske krig, kunne man heller ikke dengang stole på en Franskmand og vi blev tvunget til at aflevere Skåne til Svenskerne. Et løfte om at beboerne måtte bevare deres danske kulturelle arv blev tilsidesat og beboerne udsat for en brutal forsvenskning. De sidste love med forbud mod dansk sprog og skikke blev ophævet i 1920'erne. Idag er befolkningen så ødelagt at de dårligt kan lufte til bremsesporet fra en mælkebil uden at blive stangberuset.

Men måske er angrebene ikke baseret på gamle konflikter. Måske skyldes de pandemien.

En del af dem mente at vi bragte Covid-19 smitte til Sverige selvom det var Sverige som var Netto-eksportør. Det har medført et had mod de danskere som kører gennem Sverige på deres rejse til Bornholm.

Hvad skal man kalde de nationlistiske svenskere som står bag angrebene? Jeg kalde dem Anti-Gønger. Anti-Snaphaner kunne også tages anvendelse.

Kilder:

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri