Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Jeg kan ikke forstå bekymringen. Her i Danmark foretages der også sikkerhedsvurderinger af personer der skal have særlig adgang til fortroligt materiale. Nogle husker måske en kandidat til Finansministerposten under Thorning, som havde en typisk arbejderbaggrund der havde bragt ham i forbindelse med nogle kriminelle elementer i Køge. Selvom han ikke selv havde lavet noget ulovligt, var det nok til at han ikke blev minister.

Jeg kender ikke den tyske jura, så jeg kender ikke til de juridiske begrundelser for hvorfor nogle ikke kan være lærer eller tolke, men ville du være tryg ved f.eks. en tolk som rapporterer tilbage til det styre du er flygtet fra? Nogen kontrol skal der være.

Den dag idag ved vi ikke hvem som stod bag en bombe som dræbte en på et kontor i et venstreorienteret parti. Det kunne være en klassisk false-flag operation som også finder sted udenfor krigszoner. En Amerikansk skuespiller bestilte jævnfor en domstol et overfald på sig selv så han kunne få lidt BLM-sympati, så den slags operationer er mere udbredt end man tror. Kontrol er nu engang i nogle situationer bedre end tillid.

Kilde:

Topfolk efterlod nul spor i Sass-sag (Danmarks Radio)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Ulovligt byggeri