Voldsom angreb på vores kultur her i 2022

Året var ikke ret gammelt før vi så et voldsomt angreb på den måde vi lever på. Man vil stoppe landets unge fra at socialisere som danskere har gjort i generationer. Det var uhelt hørt og uden respekt for landets historie. Vi er trods alt det folk som lammetævede Henry Ford da han forsøgte at trække sin verdensorden ned over hårdarbejdede danskere.

Sundhedsministeren har fået en rapport ind forfattet af WHO som det var vigtigt vil have betydet af Danmark var affolket fordi de unge ville være døde før de fyldte 18.

Jeg tror at WHO ser det lidt udefra. Hvis forskerne er sponsoreret af Amerikanske MADD, så er konklusionen næsten skrevet på forhånd som dengang hvor de skrev at airbags, hjelme og hastighed intet gør for trafiksikkerheden. Det gør en højere aldersgrænse på alkohol til gengæld.

Decreased alcohol use and increased use of seat belts were associated with substantial reductions in crash mortality from 1982 through 2001. Increased presence of air bags, motorcycle helmets, and bicycle helmets were associated with smaller reductions.

Sundhedsstyrelsen rapporter et fald i unges alkoholforbrug.

Der er sket et stort fald i andelen af 11-årige, der har prøvet at drikke alkohol. i 1998 havde 74% af de 11-årige drenge og 58% af de 11-årige piger prøvet at drikke alkohol, mens tallet i 2018 var henholdsvis 20% blandt drenge og 7% blandt piger.
Blandt de 15- årige ses også et stort fald i brugen af alkohol, men der er tilsyneladende sket en opbremsning i faldet i den seneste undersøgelse fra 2018, hvor der ses en lille stigning i andelen af 15-årige drenge, som har prøvet at drikke alkohol.

MADD har forfalsket rapport i kampen for 21 års grænsen for alkohol i 20 år. Hvor kommer sundhedsministereren på banen nu? Er sundhedsministeren sendt i byen med et budskab som ikke har gang på jord fordi regeringen vil have debatten væk fra mulig rigsretssag osv?

Faktum er at de ældre intet har at lære de unge. De unges drikkeri har været faldende over de sidste årtier. Husk da man kunne gå ud af syvende klasse og mange startede som elev hos en håndværker på en arbejdsplads frem til 1990'erne. Hvor mange bajere gik der ikke til i løbet af en dag og hvor mange lærte de unge svende hurtigt at kvæle?

Idag drikkes der faktisk mest på plejehjemmene og det synes jeg at vi skal give de ældre lov til. Vi har set dokumentaren om damen i gyngen som ventede på at nogle umotiverede SOSU-assistenter som sikkert har fået at vide at de skal vælge netop den uddannelse eller blive tvangsaktiveret overså at hun sked færdig i bleen. Kræver det ikke mindst 2 guldøl? Jo. Det gør. Lad de ældre drikke sig ihjel i fred når man tænker på den behandling de får hvis de holder sig i live!

Men at de kan lære de unge noget, den tror jeg ikke på. De unge laver mindre kriminalitet, drikker mindre og ryger mindre end min generation nogensinde gjorde. Jeg synes at man skal lade unge være i fred og lade dem beholde deres fredagsbar på gymnasier og ungdomsudddnnaelser. Formålet med baren er både at skabe hygge og socialt samvær. Det kan vi vel godt unde dem? Det synes jeg!

Kilder:

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri