HVORFOR SKAL VI TVINGENS TIL AT VÆRE SUNDE OG ENSOMME? - Del 2

Regeringen vil gribe ind over de unge ønsker om at samle sig.

I løbet af de sidste årtier har de unge fået færre sunde ting at tale om. Der er landet over sportsklubber som er lukningstruet fordi ingen forældre stiller op, når de unge ikke kommer der fordi de er i skolen hele dagen og fremdriftsreformen gør at man i mange sportklubber helt mangler de unge fra 16-25 år.

De unge mødes i begrænset omfang og så kommer der nogle øl på bordet. Når man læser stillingsannoncer hvor mange rummer fredagsbar og virksomheder ser sig nødsaget til at have lokalisere sig i centrum hvor der er et byliv, så er kun godt at de unge bliver i stand til at åbne sig i form af dialog med andre unge over en øl eller et glas vin. En ting de kan lovligt - indtil videre.

Pandemien skabte ensomme unge. Man taler om en Corona generation hvor mange får vanskeligheder fordi de ikke har været på fredagsbar.

På efterskolerne samlede eleverne sig i rygergrupper. Nogle skoler forbød det, så tillod de rygningen igen da de så de faldende elevtal. Til sidst greb staten ind og mange efterskoler lukkede. Det skete allerede før pandemien.

Rygning og druk vil regeringen til livs. De unge kan ville nu ikke kunne købe alkoholen lovligt men vil være tvunget til at gå til banderne ligesom de gør med andre ting. Er det en god ide at sende dem til denne salgskanal?

Hvorfor skal vi overhovedet reddes? Er det fordi at vi skal leve i så mange år at vi kan hænge i gynge på plejehjemmet dagen lang klagende imens at personalet venter på at vi afslutter nummer 2?

Hvorfor må vi ikke dø før?

Kilde: OVERBLIK: Sådan vil regeringen gøre danskerne sundere (TV2 Nyhederne)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Definitionen på nazisme er blevet mudret

Tysk "Berufverbot" breder sig. Er det bekymrende?

Ulovligt byggeri